Najnovije vijesti

Picture of Informatika FPMOZ
Poziv studentima studija Informatike i kombinacija na sastanak s pročelnikom i tajnikom studija
by Informatika FPMOZ - Tuesday, 2 October 2018, 9:43 AM
 

U petak 05. listopada u 12.00 sati u učionici 109 održati će se sastanak sa pročelnikom i tajnikom studija Informatike vezano za izbor demonstratora za akademsku godinu 2018./2019. godinu. Pozivaju se svi studenti preddiplomskog i diplomskog studija Informatike (s kombinacijama) koji su očistili sve ispite sa prethodnih godina i imaju prosjek veći od 3.5 da prisustvuju na sastanku.

 
Picture of Hrvoje Ljubic
Postani CoderDojo mentor!
by Hrvoje Ljubic - Monday, 1 October 2018, 2:43 PM
 

IT centar Sveučilišta u Mostaru u suradnji sa BitAlliance organizira prve CoderDojo radionice programiranja. CoderDojo je besplatni i neprofitabilni svjetski pokret čiji je cilj podučavanje djece mlađih i srednjih uzrasta programiranju. Ovaj pokret nije moguć bez volontera i potrebna nam je Vaša pomoć! Bez obzira na to jeste li programer ili ne, svi oni koje žele sudjelovati u ovom pokretu su dobrodošli. Učinimo naše okruženje boljim! Prijave na mail: coderdojo@sum.ba

 
Picture of Informatika FPMOZ
Otvorene su prijave za program Excellence hub
by Informatika FPMOZ - Tuesday, 25 September 2018, 10:02 AM
 

Otvorene su prijave za program Excellence hub, riječ je razvojnom programu za studente završnih godina Računarstva, Informacijskih znanosti i Informatike koji će se održati od 22. do 25. listopada 2018. godine u UniCredit Bank d.d.

Kroz program studentima se nude trodnevne edukacije, ...

Read the rest of this topic
(137 words)