Najnovije vijesti

Predstavljanje suradnje IN2 Grupe, njezine članice Mega IN2 Orašje s studijem Informatike u Orašju na FPMOZ-u

 
Slika Informatika FPMOZ
Predstavljanje suradnje IN2 Grupe, njezine članice Mega IN2 Orašje s studijem Informatike u Orašju na FPMOZ-u
napisao/la Informatika FPMOZ - Wednesday, 25 October 2017, 18:11
 

IN2 grupa i njezina članica Mega IN2 u Orašju u petak 6.10. u 12 sati u amfiteatru Školskog centara "Fra Martin Nedić" održati će prezentaciju IN2 Grupe. Nekih od pitanja na koje će odgovoriti: Kako je osnovan IN2 ? ; Na koji način IN2 surađuje sa studentima, studentskim udrugama i fakultetima ? ; Čime se točno bavi ured u Orašju (Mega IN2) i koje mogućnosti suradnje postoje za studente ? ; Kako biste vi mogli dobiti posao u najvećoj softverskoj tvrtki u regiji

 

Svi naši studenti Informatike u Orašju (uključujući i brusoše) pozvani su na prezentaciju.

Što IN2 GRUPA kaže o sebi:

"Već 25 godina razvijamo softver za niz industrijskih vertikala. Iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekli smo u gotovo svim poslovnim granama. Više od 600 zaposlenih u 13 tvrtki, pozicioniranih u 7 država regije, čini IN2 grupu jednim od lidera softverske industrije u regiji. No, unatoč veličini, zadržali smo neformalnu atmosferu, stvarajući iznimno ugodno radno okruženje.

IN2 grupa je Platinum Oracle Partner i Microsoft Partner sa osam Silver i dvjema Gold kompetencijama. Certificirani sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 redovito održavamo i obnavljamo od 2003. godine, a certifikat za upravljanje informacijskom sigurnošću ISO 27001 imamo više od pet godina. U 2017. godini implementirali smo sustav upravljanja okolišem prema ISO 14001:2015 normi kao i sustav za upravljanje zdravljem i sigurnošću na radu prema BS OHSAS 18001:2007 normi."

grupa