Najnovije vijesti

Growth Hacking - vodič za rast poslovanja

 
Slika Hrvoje Ljubic
Growth Hacking - vodič za rast poslovanja
napisao/la Hrvoje Ljubic - Thursday, 12 October 2017, 18:59
 
 Ako ste imalo upoznati sa startup svijetom ili marketingom, vjerojatno ste puno puta naišli na izraz Growth Hacking, no niste sigurni što predstavlja. Vrijeme je da se to promijeni!
 

Prijavite se na još jedan besplatni SPARKov događaj – u četvrtak 12.10. u 16 sati ugostit ćemo stručnjaka iz Ujedinjenog Kraljevstva Howarda Kingstona. On će održati predavanje na temu Growth Hacking – vodič za rast poslovanja. Ovaj aktivni član startup scene u Ujedinjenom Kraljevstvu za sobom ima ogromno iskustvo:

    • Suosnivač je Adludio-a, vodeće platforme zasnovane na senzornom oglašavanju, čiji su klijenti tvrtke poput Unilever, P&G, Sky, Nestle, RedBull, Paypal, BBC i mnoge druge.
    • Osnivač je Startup Remarkable koji ima za cilj pomoći startupima i biznisima u domenama društvenih medija i efektivnog marketinga.
    • Piše za Huffington Post i također vodi blog.
    • Bio je glavni odgovorni za marketing u social gaming startupu We R Interactive koji je već u prvoj godini imao šest miliona korisnika.
    • Također ima iskustva u mentoriranju svojih kolega poduzetnika, i dan-danas aktivno radi na mentoriranju poduzetnika na General Assembly London gdje drži predavanja na teme Facebook oglašavanja, Search (Google PPC), Twitter marketing, Linkedin PPC, Video marketing, Personal Branding, Growth Hacking, i sl.

Howard je u posjeti Mostaru zahvaljujući programu Swiss EP, a svoje mjesto možete rezervirati putem kratke prijavne forme.