Najnovije vijesti

Promocija knjige "Uvod u analitičku kemiju 1. dio"

 
Slika Zeljko Marusic
Promocija knjige "Uvod u analitičku kemiju 1. dio"
napisao/la Zeljko Marusic - Monday, 25 March 2013, 14:29
 

Studij kemije Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti s velikim zadovoljstvom vas poziva na promociju udžbenika

"Uvod u analitičku kemiju  I. dio"

autora prof. dr. sc. Njegomira Radića i doc. dr. sc. Lee Kukoč Modun, nastavnika Kemijsko-tehnološkog fakulteta u Splitu .

Uz autore, udžbenik će predstaviti doc. dr.sc. Stanislava Talić i doc. dr.sc. Anita Martinović Bevanda.

Udžbenik Uvod u analitičku kemiju I. dio namijenjen je studentima kemije, farmacije, kemijske tehnologije, kemijskog inženjerstva te studentima srodnih fakulteta na kojima se analitička kemija predaje na sveučilišnoj razini u odgovarajućem obimu. Uz teorijske postavke svako poglavlje u udžbeniku obogaćeno je i velikim brojem ilustracija te riješenih numeričkih primjera. Djelo se sastoji od 505 stranica (400 stranica tiskanog teksta i 105 stranica  riješenih zadataka na CD-u). Recenzenti djela, nastavnici Sveučilišta u Splitu i Zagrebu, iskazali su mišljenje da će ovaj udžbenik biti korisno i preporučljivo nastavno štivo i studentima drugih Sveučilišta.

Promocija će se održati 4. travnja (četvrtak) 2013. godine u 13:00 sati u predavaonici br. 1-2 Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Matice hrvatske bb

Drage kolege nadamo se da ćete pronaći vremena nazočiti i ujedno vas molimo da o ovom predavanju obavijestite sve koji bi mogli biti zainteresirani.